Web Analytics
scris vineri, 05.11.2021

Supernaked-ul Kawasaki Z650 oferă performanță de top pentru riderii A2

Supernaked-ul Kawasaki Z650 oferă performanță de top pentru riderii A2

Posesorii de carnet A2 care își doresc să aducă în garaj o motocicletă midsize impresionantă la nivel tehnic, dar și estetic, se pot baza pe agila Kawasaki Z650, un model cu motorul la vedere care nu face compromisuri de la performanță și va garanta o experiență de pilotare excelentă în oraș sau pe distanțe mai lungi. Experții ATVRom Constanta vă pot oferi toate informațiile despre cele mai noi motociclete Kawasaki și consiliere gratuită pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere de echipamente moto de protecție pentru dumneavoastră.

Stylingul Sugomi îndrăzneț, controlul ușor și puterea accesibilă ale lui Z650 invocă spiritul temerar Kawasaki Z. Farurile cu LED și displayul TFT livrează cea mai nouă tehnologie în domeniu. Această motocicletă de pe segmentul supernaked vă aduce inspirație la fiecare plimbare și vă ajută să depășiți mai ușor problema traficului de la orele de vârf și monotonia drumurilor zilnice pentru a ajunge în timp util la destinațiile dorite. Modelul este disponibil cu trei opțiuni de culoare captivante: verde cu negru (Candy Lime Green / Metallic Spark Black), alb cu negru (Pearl Robotic White / Metallic Matte Graphenesteel Gray) și negru cu gri (Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black).

Motocicleta Kawasaki Z650 vine echipată cu un motor 649 cc, pe răcire cu lichid, în 4 timpi, cu 2 cilindri în paralel, DOHC, 8 valve. Pilotul dispune de pornire electrică. Motorul este cuplat la o cutie cu 6 viteze. Conform datelor oferite de către constructorul japonez, acest model de capacitate medie în varianta cu kit 35kW are un consum de 4.5 litri/100 km și emisii CO2 107 grame/km. Versiunea nerestricționată asigură un consum de 4.3 l/100 km și emisii CO2 107 g/km. Transmisie pe lanț.

Frânele pe față cu două discuri semi-flotante, 300mm, etrier cu două pistoane și frânele spate cu un disc, 220mm, etrier cu un piston în combinație cu furca telescopică 41 mm pe față și suspensia ajustabilă pe spate contribuie la o pilotare lină și manevrabilitate crescută. În completarea acestor dotări, motocicleta deține un cadru Trellis din oțel, șa de înălțime 790 mm și rezervor de capacitate 15 litri. Garda la sol este de 130 mm.

Z650 aduce mai multe avantaje pentru rideri: emisii mai curate datorită componentelor la nivelul sistemului de evacuare și admisiei de aer, anvelope Dunlop Sportmax Roadsport 2 pentru manevrabilitate ușoară, confort crescut pentru pasager, instrumentar TFT color complet digital – o premieră pentru Kawasaki în clasa 650cc, cu featuri suplimentare care nu sunt disponibile pentru modelul anterior, design sugomi cu linii mai înclinate în zona farului, cu o caroserie mai ascuțită și compactă și carcase de radiator mai musculare, plus conectivitate smartphone. Instrumentarul include un chip Bluetooth integrat care le permite piloților să se conecteze fără fir la motocicletă. Aplicația ”RIDEOLOGY THE APP” permite accesarea mai multor funcții, contribuind la o experiență de motociclism îmbunătățită.

Kawasaki Z650 se remarcă prin mai multe tehnologii inovatoare: sistem ABS pentru performanță stabilă la frânare, suspensie spate de ultimă oră pentru o utilizare eficientă a spațiului și o centralizare optimă a masei, ambreiaj Assist & Slipper, indicator de riding economic pentru un consum mai redus.

Surse foto:

https://www.kawasaki.eu/en/products/Supernaked/2022/Z650/overview?Uid=0845XFEOXAkOC10OX11bXAxbXlFaXQtbXlpdUFwJWVFcClE

Distribuie!

0 Comentarii