Web Analytics
scris joi, 17.08.2023

Dr. Marcel Buzatu: „Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate”

Comisia instituită prin ordinul prefectului continuă controalele la Spitalul Județean Argeș. Astăzi, Instituția Prefectului a transmis un comunicat despre neregulile găsite la secția Obstetrică-Ginecologie, unde inspectorii DSP au constatat că sunt infiltrații în plafon, pe un hol și într-un salon.

Dr. Marcel Buzatu: „Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate”

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public cu privire la neregulile constatate în urma controlului, Marcel Buzatu, șeful Secției de Obstetrică Ginecologie din cadrul SJU Pitești, a precizat că nu sunt plafoane căzute și că există o singură zonă cu probleme, dar că acestea au fost remediate.

„Toate saloanele de lăuzie sunt în perfectă stare, curate. Singurul lucru unde, într-adevăr, există o problemă, dar nu atât de mare precum a fost promovată în presa online, este la intrarea în secția de Ginecologie, unde există o confluență de ape pluviale. În condițiile în care căderile de ploaie sunt abundente, pluvialele nu mai fac față și mai apar infiltrații din când în când, lucru pe care l-am constatat, l-am remediat. Repet, față de pacientele din județul Argeș mă simt dator să le dau o explicație, nu există niciun impediment, niciun plafon căzut, nu a căzut secția pe noi. Totul este în regulă!”, a transmis doctorul pe pagina de facebook a spitalului.

Citește și Continuă controalele la Spitalul de Urgență Pitești. Infiltrații în plafon la Obstretică-Ginecologie

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *