Subprefectul Argeșului s-a vaccinat cu doza a treia: “ Consider că imunizarea este soluția ieșirii din criza pandemică”

de | 13.11.2021 14:33 | Actualitate, Home

Centrul de vaccinare de tip drive-through este funcțional din această dimineață, de la ora 8, în parcarea VIVO! Pitești.

 

Tot astăzi, la imunizare a fost prezent și subprefectul județului Argeș, Dragos Predescu , care s-a vaccinat cu doza a treia.

 

“ M-am vaccinat astăzi cu doza a treia. Am ales acest centru și totul a decurs bine. Consider că imunizarea este soluția ieșirii din criza pandemică. Nu am avut reacții adverse după booster, mă simt foarte bine și îi încurajez pe argeșeni să meargă la centrele de vaccinare. La centrul drive-through am văzut mulți tineri și, doar până la ora 12 erau deja 70 de persoane vaccinate”, a declarat subprefectul.

Centrul din parcarea VIVO! Pitești va fi deschis până la miezul nopții.

Cei care doresc să se vaccineze la drive-through trebuie să vină cu buletinul, își vor completa foaia de triaj chiar în mașină, fie că sunt șoferi sau pasageri, apoi vor fi vaccinați și vor merge la zona post-vaccinare. În 15 minute pot pleca, după ce primesc adeverința de vaccinare.

Personalul medical este asigurat de Spitalul de Pediatrie din Pitești. Echipele vor reveni și duminică, tot de la ora 8 până la ora 24.

“Dacă intenționați să veniți la vaccinare după ora 22, nu uitați că este necesară declarația pe propria răspundere. Bifați rubrica de asistență medicală și scrieți traseul spre și dinspre centrul de vaccinare de tip drive-through.”, a conchis subprefectul Predescu.

Argeșul se vaccinează!

Acest articol este despre: arges,,subprefect,vaccinare

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Verificări pe cursurile de apă din Argeș 
Verificări pe cursurile de apă din Argeș 

Inspectorii Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea, împreună cu reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Argeş și Gărzii Forestiere au realizat în perioada 2 – 21 mai 2022 acțiunea de verificare a modului în care au fost salubrizate...

Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș
Tânăr de 17 ani luat la bătaie, în Argeș

În ziua de 26 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tpoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte...

Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri
Percheziții în Argeș. 20 de persoane au fost duse la audieri

În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfăşurat trei percheziţii domiciliare, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de...


Loading RSS Feed