Subiectul ARO Câmpulung a agitat spiritele muscelenilor

de | 17.10.2012 00:00 | Actualitate

# După ce a fost dezbătut la emisiunea „România te iubesc”. Emisiunea despre „cum a fost îngropat un simbol naţional – ARO”, difuzată duminică seara la emisiunea „România te iubesc” de la PRO TV, a atras după sine un întreg val de comentarii nu numai printre musceleni, ci şi pe un site de socializare. Provocaţi de filmuleţul în cauză, câmpulungenii şi-au atins astfel cota maximă de iritare şi au încercat să-şi răspundă singuri la întrebarea la care nici ancheta jurnaliştilor de la cunoscutul post de televiziune nu au reuşit să obţină un răspuns: Cine sunt groparii ARO Câmpulung?
Prezentăm doar două din multele comentarii postate pe respectivul site. Comentarii în care câmpulungenii şi-au arătat şi amărăciunea lăsată de neagra istorie a industriei locale, dar şi totala neîncredere pe care o au pentru clasa politică.   
Tufan Aurel: „Au furat doar cu acte… cu girul puterii!”
Dudu Mădălina: „Nu aţi văzut directorii care au condus ani la rând uzina ARO? Le venea să râdă. Au lăsat atâta lume fără loc de muncă. Nenorociţii dracului au adus CÂMPULUNGUL într-un faliment total!!!!!”
„Asta e! Au rămas mii de oameni fără muncă. Mă uitam cum au ajuns blocurile în care locuiau şi locuiesc oameni cu copii. Dezastru!!! Uzina ARO era foarte importantă pentru CÂMPULUNG. Sincer, acum ce mai e în CÂMPULUNG???? În curând va dispărea şi de pe hartă… Mă doare când vorbesc de acest oraş în care m-am născut şi am crescut”.
Politicienii locali, cu predilecţie parlamentarii de la Muscel şi aspiranţii la fotoliile de deputat şi senator, ar trebui să ia act de nemulţumirea oamenilor cu privire la situaţia în care se găseşte Câmpulungul şi întreaga zonă a Muscelului. Fiindu-le scormonite amintirile, muscelenii par să nu-i fi uitat pe toţi acei oameni politici care doar au promis că totul va fi… aşa cum e acum! Adică bine doar pentru ei şi atât! I. ŞTEFAN

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii