STUDIU – Românii “strâng cureaua” din ce în ce mai tare! Au renunțat la băile în cada plină în detrimentul dușurilor scurte

de | 21.06.2022 14:30 | Actualitate, Economie, Home

Românii vor să reducă și cosumul de apă: 6 din 10 români aleg acum dușurile în loc de o baie de lungă durată în cadă, potrivit unui studiu recent.

Citește și: Ziua Iei se sărbătorește în Piața Primăriei Câmpulung

În condițiile în care facturile la apă și canalizare au crescut în ultimul an cu aproape 19 procente, potrivit datelor Institutului Național de Statistică, românii vor să reducă consumul de apă. Cum fac asta: verifică periodic bateriile de la baie şi bucătărie, 6 din 10 români aleg dușul în locul băilor în cadă şi aproape 57% închid robinetul între etapele spălării, potrivit unui studiu realizat de Reveal Marketing Research.

Citește și: Concursul de pescuit sportiv la crap „CUPA MIOVENI 2022” are loc în acest weekend

52% dintre cei care au răspuns sondajului doresc să reducă volumul de apă utilizat la spălatul vaselor, iar 46% la spălatul rufelor. La polul opus, numai 3 din 10 români menţionează că ar trebui să consume mai puţină apă pentru activităţile ce ţin de igienă personală.

Sondajul a fost realizat online, pe un eșantion de 1.058 de respondenți adulți.

Acest articol este despre: bani,cada,cureaua,economie,facturi,romani,scurte,studiu

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ
ITM Argeș a luat la control firmele de construcții din județ

In perioada 01.04-30.06.2022 în cadrul Campaniei Naționale privind modul de respectare a cerințelor minime de securitate și sănătate în domeniul construcţiilor ce se va desfașura până la data de 30.11.2022 au fost efectuate un numar de 41 controale ce au vizat unități...