Web Analytics

Concursul de pescuit sportiv la crap „CUPA MIOVENI 2022” are loc în acest weekend

de | 21.06.2022 14:23 | Actualitate, Sport

Pescarii din orașul Mioveni vor căuta marea captură, pe Balta Berzei – Căldăraru. Cu ocazia Zilelor Orașului, pescarii din Mioveni își vor demonstra priceperea, întrecându-se în driluri spectaculoase, în cadrul celei de-a treia ediții a concursului de pescuit sportiv la crap „CUPA MIOVENI 2022”. Competiția va fi organizată în perioada 25-26 Iunie, pe Balta Berzei din comuna Căldăraru. Participarea se face în echipe de două persoane, fără limită de vârstă. Competiția este una de tip open, în care se va premia cea mai mare cantitate de pește capturată pe parcursul a 22 de ore.

IMPORTANT! “CUPA MIOVENI 2022” la crap se adresează EXCLUSIV pescarilor din orașul Mioveni. Nu se percepe taxă de participare, însă locurile sunt limitate!

Înscrierile se fac prin mesaj transmis prin intermediul WhatsApp la numărul de telefon: 0744.600.646 – persoană de contact: Mădălin Bucur.

REGULAMENT

Concurs open bazat pe CANTITATE, (se punctează peștele peste 2 Kg)!
Ora 16:00: Adunarea pe baltă,
Ora 16:30: Tragerea la sorți (în cazul în care o echipa întârzie, unul dintre arbitri va trage în locul lor). Vor fi două extrageri (ordine și stand). Pentru “ordine” se va trage în funcție de înscriere.
Ora 17:00: Ocuparea standurilor.
Ora 18:00: START CONCURS! (Sâmbătă)
Ora 16:00: FINAL CONCURS (Duminică)
1. Se pescuiește în echipa de maxim 2 pescari cu drepturi depline.
2. Fiecare echipă poate pescui cu 4 lansete, dotate obligatoriu cu un singur cârlig și plumb sau naditor, folosirea monturilor care să permită eliberarea greutăților în cazul în care se rupe firul, interzicerea folosirii oricărui tip de opritor pe linia principala, momitorul/coșulețul/method feederul trebuie să culiseze pe toată lungimea firului.

Citește și: David Popovici a devenit campion mondial la înot

3. Se poate pescui cu orice tip de nada (uscată/preparată) și în orice cantitate.
Momeala și nada vie este strict interzisă!
4. Nădirea grea este INTERZISĂ! se va folosi doar “cobra” sau praștia de mâna (pentru praștia de mâna bulgarii nu trebuie să depășească 30 mm).
5.Fiecare concurent va lansa OBLIGATORIU înainte față de standul ce îl ocupă, fără a depășii limitele standului. Standurile vor fi marcate și numerotate.
5. Obligatoriu minciog, saltea și spray antiseptic.
6. Este strict INTERZIS cedarea peștilor prinși de către un pescar către alți pescari.
7.Drilurile se fac numai din stand, în cazuri de forță majoră vecinii purtându-și da acceptul la scoaterea peștelui în dreptul lor.
8. În situația în care cineva se află în drill la ora 16:00, va avea 15 minute la dispoziție să scoată peștele. În astfel de situație este necesară prezența unui martor, altfel peștele prins nu va fi luat în considerare.
9. Pescarii au obligația că după încheierea partidei de pescuit să lase locul curat (fără chiștoace de țigări, coji de semințe, sticle goale, cutii metalice de orice tip, etc).
10. Organizatorii concursului sunt exonerați de orice raspudere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accidente, incidente și urmări generate de consumul de alcool sau neatenție a pescarului și/sau a însoțitorilor acestora; Acceptarea prezentului regulament constituie luarea la cunoștință, însușirea și asumarea normelor de protecția muncii prevăzute în legislația specială. Pentru orice nelămuriri și/sau informații, pe toată durata concursului vă rugăm să apelați echipa de arbitrii.
Prin înscrierea la concurs, participanții își dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Directivei 95/46/CE privind protecţia persoanelor fizice în ceea priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor şi liberă circulaţie a acestor date, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cu prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal;

Citește și: 21 iunie – Solstițiul de vară 2022. Astăzi începe oficial vara astronomică

Prin participarea la acest eveniment, participanții își dau acordul ca organizatorii să folosească orice conținut media în care aceștia apar (fotografii, clipuri video, etc.). Participanții nu vor avea dreptul să pretindă foloase materiale sau bani în schimbul conținutului media în care aceștia apar.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *