Web Analytics
scris duminică, 03.12.2023

Studentă româncă la medicină, ucisă în Franța

O tânără absolventă a Facultății de Medicină din Galați, descoperită moartă în Franța.

Studentă româncă la medicină, ucisă în Franța

O tânără absolventă a Facultății de Medicină a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, a fost descoperită moartă într-un apartament. Ea se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul.

Citește și: Pitești. Un tânăr a furat bani din vestiarul unui magazin

Tragedia s-a petrecut în orașul Amiens, într-un apartament Airbnb închiriat de tânăra de 31 de ani.

Într-o întorsătură tragică a evenimentelor, visul unei tinere românce a fost spulberat în timp ce se pregătea să înceapă rezidențiatul în Franța.

Doina J., o tânără de 31 de ani, a fost găsită moartă. Ea a fost înjunghiată într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb, situat pe bulevardul Alsace-Lorraine din Amiens, Franța, la doar cateva ore dupa ce aceasta s-a cazat.

Autoritățile au mai mulți  suspecti. La moment se desfășoară investigații extinse pentru a elucida circumstanțele exacte ale crimei, au anunțat surse din comisariatul central de politie din Amiens. În acest moment, motivele din spatele atacului rămân neclare. Pista principală rămâne a fi tâlhăria.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...