Web Analytics

Ștefănești: Avea un permis de conducere fals emis de autoritățile italiene

de | 25.10.2020 13:25 | Actualitate

 

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 377 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 85.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 26 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de uz de fals și conducere fără drept.

Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Mioveni, a fost depistat de polițiști conducând un autoturism pe raza orașului Ștefănești, prezentând pentru control un permis de conducere emis de autoritățile italiene, susceptibil a fi fals.

Din verificări s-a stabilit că documentul prezentat de tânăr nu fusese emis pe numele acestuia, iar cel în cauză nu deține permis de conducere. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii