Web Analytics
scris luni, 19.07.2021

Ștefănești: Amendați pentru nerespectarea măsurii carantinării

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 18 acţiuni punctuale (dintre care 16 organizate independent de către poliţişti, una organizată cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri). În cadrul activităților au fost verificate 619 persoane, precum și 96 de mijloace de transport persoane.

Totodată, au fost verificate 92 de societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 18 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei, după cum urmează:

-16 sancţiuni, în valoare de 3.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-două sancţiuni, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

 

Citește și Ziua Ministerului Afacerilor Interne

 

În ziua de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, care efectuau verificarea la domiciliu a persoanelor care figurează cu măsura izolării sau carantinării la o adresă aleasă, au constatat că două persoane, având adrese de carantinare pe raza orașului Ștefănești, nu se aflau la locațiile asumate.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii