Web Analytics

Ştefan Vuza, acţionar majoritar al Chimcomplex, ocupă primul loc în TOP-ul celor mai mari 100 de deţinători de acţiuni de la BVB

de | 12.08.2021 23:35 | Actualitate, Economie

De la începutul anului 2021, acţiunile combinatului chimic Chimcomplex s-au apreciat cu 420% pe tranzacţii de circa 8,6 milioane de lei.

Născut la Iaşi pe 15 septembrie 1969, omul de afaceri Ştefan Vuza – acţionar majoritar indirect al combinatului chimic Chimcomplex, ocupă primul loc în clasamentul celor mai mari 100 de deţinători de acţiuni de la Bursa de Valori Bucureşti, respectiv în proiectul ZF Indexul milionarilor de la bursă, cu o avere, dată prin investiţia la Chimcomplex, de circa 2,6 mld. lei (530 mil. euro) – notează Ziarul Financiar.

 

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: Numărul persoanelor vaccinate, sub semnul întrebării pentru că angajatul care centralizează datele este în CONCEDIU!

 

 

 

 

 

Absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din Bucureşti în 1994 şi în 2000 a Facultăţii de Drept, şi cu un doctorat în Relaţii Economice Internaţionale la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj în anul 2000, Ştefan Vuza este în prezent preşedinte al combinatului chimic Chimcomplex, companie cu o capitalizare de 3,1 mld. lei. Vuza şi-a început cariera profesională în 1993 ca administrator la Durău SA, din acel an şi până în prezent fiind şi preşedinte şi acţionar al grupului Servicii Comerciale Române (SCR), care cuprinde mai multe companii, inclusiv listate, precum Iaşitex, Uzuc, Contactoare.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii