Web Analytics
scris miercuri, 09.06.2021

Starea de alertă – prelungită cu încă 30 de zile. Noi măsuri de relaxare sunt anunțate

Starea de alertă pe teritoriul României a fost prelungită cu încă 30 de zile, începând cu data de 12 iunie, a anunțat premierul Florin Cîțu. Acesta a anunțat și noi măsuri de relaxare. Proiectul de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile pe teritoriul României a fost adoptat în ședința de Guvern de miercuri.

Starea de alertă –  prelungită cu încă 30 de zile. Noi măsuri de relaxare sunt anunțate

Astfel, începând cu data de 12 iunie 2021, România este încă 30 de zile în stare de alertă. Au fost adoptate și noi măsuri de relaxare.

 

Premierul a anunțat că se va redeschide punctul de trecere a frontierei României cu Republica Moldova de la Rădăuți-Prut, județul Botoșani,

De asemenea, se va permite, în 28 iunie, participarea la evenimentul sportiv organizat în cadrul optimilor Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, cu până la 50% din capacitatea maximă a tribunelor. O altă măsură este aceea de a permite organizarea și desfășurarea în aer liber a evenimentelor, întâlnirilor, în cadrul campaniilor electorale aferente alegerilor locale parțiale din data de 27 iunie 2021, cu participarea a până la 1.000 de persoane.

Numărul de persoane care pot participa la evenimente private, precum nunți, botezuri etc. a fost mărit la maxim 200 de persoane în interior și cu asigurarea unui spațiu de 2 mp pentru fiecare participant.

 

Distribuie!

0 Comentarii