Web Analytics

Pardon?! Din nou duel între Perianu și Lasconi! Un proiect respins la Câmpulung ar fi, de fapt, admis

de | 7.07.2023 14:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Se profilează un nou caz „Pardon”, cu un duel de la distanță între prefectul Radu Perianu și primărița Elena Lasconi? Nu știm. Cert e că vineri, 7 iulie, într-o conferință de presă, Radu Perianu a spus că Instituția Prefectului județului Argeș „a formulat un răspuns cerut de mai mulți cetățeni și reprezentanți ai autorității locale. Am fost întrebați dacă proiectul de hotărâre de Consiliu Local de la Câmpulung referitor la stimulentul pentru nou-născuți a fost sau nu adoptat”.

Citește și: În Argeș se înființează o comisie de control a centrelor de bătrâni și de copii! Premierul cere demisii!

Vreau să transmit faptul că hotărârile ce pot fi adoptate cu majoritate absolută sau simplă sunt prevăzute în dispozițiile art. 139, alin. 3, din OUG nr. 57/2019.

Trebuie menționat că proiectul de hotărâre privind acordarea unui stimulent financiar pentru nou-născuți, după data de 1 iulie 2023, în cuantum de 1.500 de lei, la Câmpulung, a primit 9 voturi „pentru”, 6 „abțineri” și un vot împotrivă. Opinia Instituției Prefecutului este că proiectul a fost adoptat cu respectarea prevederilor legale în materie, deși conducerea Primăriei Câmpulung l-a declarat respins. Am semnat punctul de vedere pe care îl vom transmite autorității locale.

Mă bucură și încurajez ideea doamnei primar Elena Lasconi de a crește acest stimulent la valoarea de 5.000 de lei. O felicit pentru asta! Ar putea fi cel mai mare sprijin financiar de acest gen, din țară, dacă se va materializa. Și am încredere că doamna primar va face acest lucru” – a spus vineri Radu Perianu

Acum așteptăm… provincia.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *