Web Analytics

Stâlpeni: Polițist pe motocicletă decedat în urma unui accident rutier

de | 26.04.2019 18:14 | Actualitate

 

Polițist decedat în accident pe DN 73, după ce s-a izbit violent de o maşină. Accidentul a avut loc vineri după-amiază în comuna argeşeană Stâlpeni. Din primele cercetări, se pare că un şofer în vârstă de 55 de ani, nu a acordat prioritate la schimbarea direcţiei de mers. A vrut să întoarcă şi a tăiat calea motocicletei condusă de un subofiţer de poliție.

Acesta a izbit atât de tare autovehiculul încât l-a răsturnat cu roţile în sus. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată în şanț, iar agentul a rămas inconştient pe asfalt. Când au sosit la locul accidentului, echipajele de salvare au început manevrele de resuscitare. Nu au reuşit să-l readucă la viaţă pe subofiţer, fiind declarat decesul.

Din maşina implicată în accident, o fetiţă în vârstă de 13 ani a suferit leziuni grave. Şi şoferul de 55 de ani, avea multiple traumatisme fiind dus la spital, la fel şi o femeie de 42 de ani.

Poliţistul decedat, avea 35 de ani şi era subofiţer la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti. Era alături de un grup format din mai multe motociclete.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii