Web Analytics
scris joi, 25.08.2022

Stagiu militar voluntar pentru românii între 18 și 35 de ani

Ministrul Apărării a anunțat că românii cu vârste între 18 și 35 de ani vor putea să urmeze un stagiu militar voluntar care ar urma să dureze cel mult 4 luni. El a pus și cu câți bani ar putea să fie răsplătiți cei care aleg să urmeze acest stagiu militar.
„Patru luni ar fi maximum pentru pregătire militară, sigur, în funcţie şi de specialitate. Patru luni stai în unitate, în care ai echipament gratuit, primeşti şi o soldă. Încă nu am stabilit încă exact care vor fi sumele. Ar putea să primească în jur de 1.500-2.000 de lei pe lună. Evident că la terminarea stagiului militar există şi posibilitatea a primi trei salarii medii, ca un fel de primă pentru înscriere.

Stagiu militar voluntar pentru românii între 18 și 35 de ani

Citește și: Norul de praf care a ajuns în României conține și particule de la bombardamentele din Ucraina

Astăzi avem condiţii bune. Am eliminat inclusiv condiţia aceea, de a nu putea să plece în străinătate. Poate să plece să lucreze în străinătate. 15 zile poate să vină la chemare, în cazul unei mobilizări.Avem o adresabilitate destul de bună. Anul acesta am scos peste 800 de locuri, avem deja înscrişi peste 1.200″, a anunţat ministrul Vasile Dîncu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită