Web Analytics
scris luni, 18.03.2024

Sportivii de la CSM Pitești s-au calificat la Campionatul național de înot pentru copii

Pe 16 martie 2024 a avut loc la Izvorani etapa regională a Campionatului național de înot pentru copii de 10-11 ani. La această întrecere Clubul Sportiv Municipal Pitești a obținut două medalii prin Chiriac Ioana la proba 200 metri liber (argint) și Negoescu Patrick la proba 50 metri liber (bronz).

Sportivii de la CSM Pitești s-au calificat la Campionatul național de înot pentru copii

De asemenea, în urma acestei competiții 19 sportivi legitimați la CSM Pitești s-au calificat la Campionatele Naționale care se vor desfășura în luna iunie la Brașov și Pitești. La Campionatul Național de Copii (10 ani) care va avea loc la Brașov, în perioada 22-23.06.2024, s-au calificat: Cîrstea Mario, Vâlcea Ema, Cojocaru Vlad, Chiriac Ioana, Mozăceanu Mario, Preda Denis, Ilie Natalia, Burcea Matei, Tudorache Andrei și Tudorache Nicolas.

Citește și Sunt disponibile invitațiile pentru spectacolul caritabil din 1 aprilie, de la Filarmonica Pitești

La Campionatul Național de Copii (11 ani) de la Pitești, care se va desfășura în perioada 29-30.06.2024, s-au calificat: Negoescu Patrick, Brătulescu Andrei, Driga Lisa, Naicu Eduard, Acatrinei Teodora, Munteanu Darius, Pan Eduard, Ilie Sebastian și Gemil Kaan. Sportivii sunt pregătiți de Adriana Drigă, Ciobanu Viorel și Chiriac Bogdan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *