Web Analytics

Sponsorul Viorel Tudose, despre evoluţia FC Argeş în ultimele două meciuri: „Se vede altceva. Dacă mergem aşa, vom evita retrogradarea”

de | 21.01.2021 13:25 | Actualitate, Sport

# Cum comentați rezultatele FC Argeș din ultimele două etape, mă refer la victoria de la Botoșani și la egalul de acasă cu Gaz Metan Mediaș?
– Două meciuri foarte bune, dăruire totală a tuturor jucătorilor, foarte bine așezați în teren de staff-ul tehnic. Echipa a dovedit că merită locul în prima ligă de fotbal din România și că nu suntem întâmplător aici. Cu aceiași jucători cu care nu am reușit să acumulăm puncte în primele etape, iată că am reușit acum să acumulăm patru puncte în aceste două etape. Se vede altceva. Dacă mergem așa, sută la sută vom evita retrogradarea.
# Să înțelegem că meritul principal ar fi al staff-ului tehnic…
– Staff-ul tehnic are tot meritul și meritul se vede încă de la meciul de la Clinceni, în care am pierdut pe o greșeală a unuia dintre jucători. Nu o comentăm, iar următoarele două meciuri au fost foarte bine gândite din punct de vedere tehnico-tactic și jucătorii au respectat întocmai atribuțiile din teren. Am fost la un pas și cu Sibiul să revenim de la 2-0. La 2-2 am avut un penalty pe care ar fi trebuit să-l primim, nu l-am primit. Iarăși, cu Chindia la Giurgiu, 2-2, am condus, am revenit, am reușit să egalăm și am avut un penalty din nou la 2-2 acolo, nu ni s-a dat… Mă uitam și la meciul cu Gaz Metan, dacă nu am fi făcut acea greșeală… Am discutat și cu staff-ul echipei că suntem sub acest dacă, această condiție de cauzalitate, greșelile portarilor și greșelile arbitrilor ne-au luat cam 12-14 puncte. Gândiți-vă unde am fi fost cu aceste puncte, dar acum este istorie. Important este că echipa a început să joace, staff-ul tehnic, antrenorii cunosc foarte bine fiecare jucător în parte, le știu foarte bine potențialul fiecăruia dintre ei. Oboseala și-a spus în meciul cu Gaz Metan cuvântul, mai ales în repriza a doua, precum și faptul că nu avem, la nivelul băncii tehnice, soluții pentru partea a doua a jocului.

„Nu vreau să mai aducem jucători de dragul de a fi la număr”

# Apropo de acest lucru, ce ne puteți spune despre transferuri?
– În privința transferurilor pot spune că sunt destule discuții. Au fost 8-10 jucători, eu am discutat cu câțiva dintre ei, unele discuții au picat, altele au rămas în picioare. Ideea este că nu mai putem aduce orice jucător. Mulți spun că vin la Pitești, la o echipă aflată pe ultimul loc, de aceea erau bune mai multe puncte să urcăm acolo, în clasament. Sperăm ca în această săptămână să aducem 2-3 jucători și să vedem ce se va întâmpla, ce va mai rămâne. Să vedem pe la comisii, pentru că săptămâna asta este sesiune de comisii… Sunt jucători cu care discutăm, dar trebuie să aducem jucători, credeți-mă, peste ce avem acum, jucători care să aducă plus-valoare, jucători care să ne ajute. Nu vreau să mai aducem jucători de dragul de a fi la număr, așa cum s-au adus până acum, că și l-a dorit antrenorul cutare sau cutare. Trebuie să aducem jucători de valoare și o să aducem jucători de valoare și o să vedeți că lucrurile se vor așeza destul de bine în perioada următoare. Printre altele, trebuie răbdare, a fost destul de greu, dar cred că și dvs. vedeți asta, că suntem pe linia de plutire.

Citește și Antrenorii Eduard, Speriatu şi Dumitrescu – infectaţi cu Covid

Citește și Alb-violetul Nikola Jevtovic, pe lista celor mai buni marcatori și recuperatori din Liga Națională de Baschet

„Totul este plătit la zi la FC Argeș. Nu avem datorii la nimeni”

# Care este situația în privința salariilor și a primelor de joc la FC Argeș?
– Salariile sunt la zi la FC Argeș. S-a plătit luna decembrie, iar scadența lunii ianuarie este 15 februarie. S-au plătit toate primele de promovare pentru toți jucătorii și pentru staff și pentru toți antrenorii care au fost la FC Argeș. Jucătorii care au plecat, cărora le-au încetat contractele cu acordul părților, să știți că am reușit să reziliem aceste contracte cu ceva despăgubiri, pe care le-am plătit la zi. Totul este plătit la zi la FC Argeș. Nu avem în acest moment niciun fel de datorie la nimeni.
# Prime de joc s-au acordat?
– Primele de joc, conform regulamentului de ordine interioară, vor fi valabile când echipa va ajunge pe locul 12, la care se vor adăuga și alte prime date de mine, al căror cuantum îl voi stabili cu conducerea, cu managerul Jean Vlădoiu în funcție și de dăruirea echipei. Dar, la cum au jucat în aceste ultime două meciuri, jucătorii merită aceste prime, pentru că au dat dovadă de o mobilizare extraordinară și chiar le-a păsat de culorile clubului, de club… Chiar au fost senzaționali. Pentru mine a fost o surpriză extraordinară, iar în prima repriză din meciul cu Gaz Metan Mediaș s-a văzut determinarea. Au căzut în repriza a doua și e normal după opt ore făcute cu autocarul și cu o perioadă de refacere destul de scurtă. Suntem puși să jucăm în ultimul meci al etapei, joi seara, plecăm apoi pe drum timp de opt ore și apoi duminică suntem puși să jucăm la ora 14.00, inițial fiind la 16.45. Să știți că aceste două ore contează foarte mult. În fine, asta e… Mortul de la groapă nu se mai întoarce, e istorie. E bine și așa cum s-a terminat, dar se putea termina și mai bine.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii