Web Analytics

Spitalul PNF Leordeni va oferi servicii medicale doar bolnavilor de Covid-19

de | 8.10.2021 13:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Spitalul PNF Leordeni, exclusiv pentru bolnavii de Covid-19!  Începând cu data de 08.10.2021, conform dispoziţiei nr. 32728/07.10.2021 emisă de Direcția de Sănătate Publică Argeș, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni va oferi servicii medicale doar bolnavilor de Covid-19, având o capacitate de 66 de paturi pentru internarea continuă aferentă pacienţilor infectați virusul SARS-CoV-2.
„Această hotărâre a fost luată ca urmare a creșterii numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2, astfel încât numărul de pacienți cu COVID-19 este din ce în ce mai mare la nivelul judeţului Argeş, fapt care ne obligă la reorganizarea paturilor si serviciilor medicale oferite de unitatea noastră pacienților confirmați pozitiv cu COVID-19.
Vă reamintim că pentru o perioadă nedeterminată de timp spitalul nostru sistează internările continue privind serviciile medicale de pneumologie, serviciile medicale de TBC, spitalizările de zi şi serviciile de ecografie. De asemenea vă informăm că laboratorul de analize medicale şi BK îşi suspendă activitatea oferită pacienţilor non-covid până la data de 03.11.2021.”, informează Marian Clipici, directorul unității medicale.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole