Web Analytics
scris joi, 20.07.2023

Spitalul Municipal Pitești face din nou valuri. „Colegii mei liberali nu au cum să voteze împotrivă!”

Joi, 20 iulie, consilierii locali din Pitești sunt chemați să dezbată și să voteze peste 30 de proiecte de hotărâre. Printre acestea figurează și cel privind aprobarea unui studiu de oportunitate pentru un Spital Municipal la Pitești.

Spitalul Municipal Pitești face din nou valuri. „Colegii mei liberali nu au cum să voteze împotrivă!”

Citește și: A murit Dan Matei Agathon, fost parlamentar și ministru al Turismului

Proiectul, inițiat și susținut de viceprimarul Gelu Tofan, vizează o investiție dificil de realizat în aceste vremuri – un spital modern de urgență, cu maximum 185 de paturi, într-o zonă stabilită în Lunca Argeșului II.

L-am întrebat astăzi pe viceprimarul Tofan dacă e convins că acest proiect se va materializa și dacă inițiativa sa va fi susținută și de colegii liberali din Consiliul Local, având în vedere că el a fost exclus din PNL (a contestat această decizie).

Sunt optimist. Acest proiect a fost în campania electorală pe pliantul nostru, al PNL, și colegii mei liberali nu au cum să voteze împotrivă, pentru că ar vota împotriva programului din campania electorală! Deci, e exclus să voteze împotrivă. Eu sunt în continuare liberal și vrea să rămân liberal. Acum depinde de decizia instanței ce se va da în viitorul apropiat. Dacă nu voi mai fi liberal, eu voi continua programul pe care l-am promis, indiferent din ce structură voi face parte. Voi lupta pentru a implementa acest proiect la Pitești” – ne-a declarat Gelu Tofan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *