Spitalul Municipal Curtea de Argeş anunță finalizare proiectului cu titlul ”Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzate de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”

de | 6.06.2022 14:09 | Actualitate, Bani europeni, Economie

Comunicat de presă

Iunie 2022

Spitalul Municipal Curtea de Argeş anunță finalizare proiectului cu titlul ” Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzate de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”-COD SMIS 142287, proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 10- Protejarea sănătăţii populaţiei în contextul pandemiei cauzate de COVID-19.
Perioada de implementare a proiectului – 8 luni, respectiv 01 mai 2021-31 august 2022, conform Contract de Finanţare nr.655/27.10.2021.
Obiectivul proiectului l-a reprezentat acordarea finanţării nerambursabile de către AM POIM pentru implementarea Proiectului-COD SMIS 142287,intitulat” Creşterea capacităţii de prevenire şi gestionare a crizei sanitare cauzare de COVID-19 la Spitalul Municipal Curtea de Argeş”
Proiectul a avut ca principale rezultate, următoarele:
-îmbunătăţirea capacităţii de îngrijire şi tratament a pacienţilor, precum şi gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVID-19 prin achiziţionarea de echipamente medicale destinate intervenţiilor realizate în Spitalul Municipal Curtea de Argeş.
-utilizarea echipamentelor medicale achiziţionate în scopul prevenirii, diagnosticării şi tratării pacienţilor infectaţi/suspecţi de COVID-19.
-gestionarea situaţiei de urgenţă provocată de criza COVD -19 la nivelul unităţii sanitare care asigură asistenţă medicală pacienţilor testării pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, în Judeţul Argeş.
Valoarea totala a proiectului,valoarea totală eligibilă aprobată precum şi valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR-REACT EU a fost de 17.913.252,55 lei.
Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala-REACT EU prin Programul Operational Infrastructura Mare.

Date de Contact
Persoană de contact: Petru Gabriel
e-mail: aprovizionaregabi.smca@gmail.com
Tel: 0728/991320

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.