Spitalul Militar Pitești, pregătit să primească răniții din Ucraina

de | 1.03.2022 08:47 | Actualitate, Home

Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Ion Jianu” din Pitești este gata pentru a primii răniții din Ucraina.

Cele 11 spitale militare din România sunt pregătite pentru a primi răniți din Ucraina, anunță Ministerul Apărării Naționale(MApN).

Din dispoziția prim-ministrului României, Ministerul Apărării Naționale a pregătit toate cele 11 spitale militare din subordinea Direcției Medicale pentru asigurarea asistenței și tratamentului medical pentru militarii răniți din Ucraina”,  a transmis duminică, MApN.

Citește și:Probabilitate record, de 56%, ca Rusia să intre în incapacitate de plată

Și Ministrul Apărării, Vasile Dâncu, a anunțat acest fapt, pe pagina personală de Facebook, și a făcut publică lista spitalelor militare pregătite să primească răniţii din Ucraina, fiind vorba despre 11 unităţi din reţeaua MApN care funcţionează în Bucureşti, Cluj Napoca, Braşov, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Sibiu, Focşani, Galaţi şi Piteşti.

“Începând de astăzi (n.r.-duminică), toate cele 11 spitale militare din subordinea Direcției Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale sunt pregătite pentru a asigura asistența și tratamentul medical pentru militarii răniți din Ucraina”, a scris ministrul Dâncu.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole