Web Analytics

Spitalul Județean Argeș intră la toamnă în lucrări de reabilitare. „Corpul nou e gata în iunie”

de | 2.02.2023 17:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La toamnă vor începe lucrările de realibitare și consolidare a Spitalului Județean de Urgență Pitești – după cum a declarat Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean, joi, în cadrul unei conferințe de presă, în care s-a discutat despre alocările bugetare din acest an.

Citește și: Președintele CJ Argeș l-a invitat pe prefect să-și aducă mobilier la „Casa Albă”

Pentru a nu fi perturbată foarte mult activitatea celei mai mari unități medicale din Argeș, lucrările vor fi realizate treptat, pe niveluri, unele secții urmând a fi mutate cu ceva timp înainte în noul corp de clădire al spitalului, care este aproape gata.

Marius Nicolaecu, Ion Mînzînă, Adrian Bughiu

Potrivit spuselor lui Marius Nicolaescu, vicepreședinte al C.J. Argeș, acest nou corp de clădire, situat lângă spitalul propriu-zis, va fi dat în folosință în luna iunie, cu încă o lună întârziere față de ultima estimare. Până atunci – a mai declarat dl. Nicolaescu – va fi gata și dotarea cu mobilierul necesar, licitațiile în acest sens fiind adjudecate.

Macheta corpului nou

De notat că în acest an se mai derulează la acest spital proiecte de extindere și modernizare a spațiilor de urgență, dar și a Ambulatoriului Integrat.

Argeș este singurul județ din România cu nouă spitale aflate în administrarea Consiliului Județean.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *