Web Analytics

Spitalul Județean Argeș are 15 medici noi

de | 6.03.2019 12:16 | Actualitate

Într-o perioadă delicată, cu nu mai puțin de trei medici autosuspendați (Cătălin Ușurelu, Eugenia Dincă și Cristina Stocheci) și un altul (Remus Mihalcea) numit manager la Spitalul Colentina, Spitalul Județean Argeș angajează medici noi. În total, începând din mai 2018 au venit 15 medici. Iar 9 dintre aceștia, angajați în al treila trimestru al anului trecut, au fost prezenți miercuri 6 martie la conferința de presă organizată de CJ Argeș. Ce este îmbucurător este și faptul că cinci dintre cei nouă medici sunt argeșeni și au ales să se întoarcă să profeseze pe meleagurile natale. Este vorba de Ana Urluescu (Curtea de Argeș-Cardiologie), Georgiana Gălățanu (Pitești-Neonatologie), Casiana Costea (Pitești-Neurologie), Andrei Stoica (Pitești-Medicină Internă) și Cristina Anghel (Pitești-Nefrologie). Ceilalți patru doctori sunt Victor Pănuș (Radiologie), Teodora Mareș (Chirurgie Vasculară), Alexandra Terheci (Boli Infecțioase) și Daniel Bidivenciu (Chirurgie Generală).

Georgiana Gălățanu, unul dintre medicii prezenți, are nu mai puțin de două rezidențiate, pe Chirurgie Pediatrică și Neonatologie.

Îi vom susține pe medicii noi în toate inițiativele pe care le vor avea”, a declarat Adriana Molfea, managerul Spitalului Județean Argeș.

Și tot ca o veste bună, mai trebuie spus că Spitalul Judeţean Argeș va fi extins cu un nou corp de clădire, banii necesari fiind alocaţi de la bugetul Consiliului Judeţean, valoarea totală a lucrărilor urmând a fi de aproximativ 81 milioane lei. Prin această investiție, se are în vedere construcţia unui corp nou de clădire lângă cea existentă, cu subsol, parter şi patru etaje.

Pe lângă acest proiect, Consiliul Județean mai are în vedere şi extinderea şi modernizarea secţiei de primiri urgenţe, dar şi a ambulatorului de specialitate, precum și dotarea acestora cu echipamentele necesare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole