Spectatori de seamă la raliu. Puii de urs și-au făcut apariția, sâmbătă, pe traseu

de | 21.05.2022 13:17 | Actualitate, Home, Sport

Spectatori inediți la Raliul Argeșului. Mai mulți pui de urs și-au făcut apariția pe marginea străzii, pe Transfăgărășan. Imaginile au fost surprinse de piloți și de organizatorii raliului. 

Reprezentanții Raliului Argeșului au transmis și un mesaj spectatorilor cu privire la prezența urșilor în zona Transfăgărășan-Vidraru: 

Citește și: Start Raliul Argeșului! 77 de echipaje participă la competiția din weekend

”Atenție! Spectatorii care doresc să ajungă pe Transfăgărășan, PS1 Vidraru, sunt sfătuiți să evite următoarele zone: START până la Valea cu Pești (se poate sta la Start și la Valea cu Pești, dar nu între). Km 23 (intermediar 8) – SOSIRE (se poate sta la inter 8 sau SOSIRE, dar nu între). Aceste zone sunt foarte frecventate de urși, în număr mult mai mare decât în anii anterior”. 

Reamintim că Raliul Argeșului 2022 are loc în acest weekend. Cursele se desfășoară sâmbătă pe Transfăgărășan, iar duminică la Godeni și Mateiaș. 

Foto: Facebook Sebastian Barbu

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....