Soția militarului Ionuț Butoi, campioană națională la Tir cu arcul compound

de | 19.07.2021 09:45 | Actualitate, Home, Sport

Sportiva legitimată la Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București a câștigat locul I în cadrul CAMPIONATULUI NATIONAL OUTDOOR, Arc Olimpic / Compound / Barebow, Seniori si Juniori, M+F, ce s-a desfășurat în perioada 15-18.07.2021 la Aninoasa, obținând astfel și titlul de campion național la seniori feminin, arc compound.
„Lângă un bărbat puternic se află o femeie și mai puternică„ și pe bună dreptate, doamna Butoi a reușit după 3 zile de competiție, cu temperaturi de peste 30 de grade, să demonstreze că face parte dintr-o familie de învingători.
Deși nu-i ușor să fi soție de militar rănit, Georgeta a reușit să se dedice familiei, îngrijirii camaradului nostru Ionut Butoi, antrenamentelor la tir cu arcul, iar perseverența ei a dat roade atât pe plan familial, cât și sportiv.
Datorită ei, Ionuț merge mai departe cu fruntea sus, exemplul lor ne motivează, iar rezultatul ne umple inima de bucurie.
Felicitări Georgeta! Felicitări și antrenorului Ionuț Butoi!
Go Invictus!

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus
Furt de lemne la Curtea de Argeș, Călinești și Bughea de Sus

În ziua de 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 55 de ani, din Curtea de Argeș, care transporta, cu un motocultor, pe strada Valea Sasului de pe raza municipiului Curtea de Argeș, 0,6 mc de...

Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei
Pitești. Se extinde spațiul verde de pe Strada Victoriei

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, efectuează lucrări de reamenajare la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Victoriei pentru a mări suprafața spațiului verde. Citește și:Simona Bucura-Oprescu: „De pe Dealul Sasului pot fi...

345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș
345 de cazuri noi Covid-19 înregistrate în Argeș

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 5,83 (ieri 5,49) -persoane internate la ATI: 23 (ieri 23) -persoane internate...