Web Analytics

Sosia lui Varujan Vosganian, pusă să plătească facturile armenilor…

de | 21.10.2022 10:57 | Actualitate, Cultură, Dezvăluiri, Home

După o îndelungată muncă de cercetare, după un studiu elaborat, mai mulți cercetători din Atlanta, reuniți de urgență cu oamenii noștri, au reușit să descopere cea mai expresivă sosie a lui Varujan Vosganian. Specialiștii ne-au confirmat că o asemănare atât de izbitoare între doi oameni este foarte rară.

Citește și: La 90 de ani, fostul deputat Barbu Piţigoi debutează ca romancier

Surse care au ținut să își păstreze anonimatul ne-au declarat că vicepreședintele Uniunii Scriitorilor din România și totodată președintele Comunității Armenilor de pe la noi – poetul și prozatorul Varujan Vosganian – ar candida la Președinția României. Și cum apele sunt tulburi, e din ce în ce mai clar că fiecare șef de stat își va lua măsuri ieșite din comun. De aceea credem că succesul este foarte greu de dobândit de vreme ce studiile ne arată că procentul care să convingă este cam de unu la un milion.

Revenind la sosie, vă vom spune că fratele geamăn al domnului Vosganian a fost reperat tocmai în statul Georgia, într-un orășel din Atlanta! Se numește Mircea Coman și este descendent al Comanilor din Siliștea, Argeș, stră-stră-străbunicii lui fiind de viță nobilă.

Ei bine, reporterul special al ”Jurnalului” l-a însoțit pe Mircea Coman în sediul comunității armenești. Confruntarea a fost năucitoare. Varujan Vosganian a rămas mut de uimire când l-a văzut pe cel care-i seamănă atât de bine. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au așezat la povești, americanul mărturisind că a fost înjurat la greu într-o anumită perioadă! Vizibil încântat, vicele Uniunii Scriitorilor și-a chemat colaboratorii și le-a spus, zâmbind, că de azi încolo toate facturile vor fi plătite de… sosia lui.

Scriitorul i-a dăruit un autograf, apoi s-au îmbrățișat din nou, după care și-au luat la revedere…

Florian Silișteanu

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *