Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Sorin Grindeanu, linșat în spațiul public: și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, este cunoscut ca fiind un mare cuceritor al politicii dâmbovițene. De numele său sunt legate mai multe nume ale unor tinere frumoase și celebre în presa mondenă. Ce ascunde viața tumultoasă a celui mai controversat ministru postdecembrist?

Sorin Grindeanu, linșat în spațiul public: și-a abandonat soția la Timișoara și s-a înconjurat de tinere focoase la București

Citește și: Medic baricadat în sala de nașteri, după ce a fost amenințat de rudele unei gravide

Un clip postat pe o rețea socială s-a viralizat rapid în sațiul public, odată cu mega scandalul Umbrărescu, afaceristul intrat în cârdășie cu probabil cel mai controversat ministru postdecembrist, Sorin Grindeanu. Patru oameni au murit și alți cinci au fost răniți grav într-o explozie produsă la magistrala de gaz de la Călimănești, pe șantierul păstorit de Dorinel, regele asfaltului, prieten de nădejde al ministrului. „M-aș bucura să avem mai mulți constructori de acest tip„, își lăuda ministrul prietenul, mai ales pentru faptul că Umbrărescu își punea muncitorii să lucreze noaptea pe șantiere. Tot noaptea s-a produs și tragedia mortală care a îndoliat atâte familii.

Potrivit presei, Grindeanu are numai cuvinte de laudă și pentru prietene, mai ales pentru cele bune. Jurnaliștii de cancan au săpat adânc în trecutul intim al ministrului, iar ce au găsit acolo este dovada pură că viața chiar bate filmul!

Sursa: realitatea 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *