Web Analytics

Sorin Cîmpeanu, dat în judecată de o elevă după retragerea bursele de transport

de | 30.09.2022 11:31 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Fostul ministru al Educației Sorin Cîmpeanu a fost dat în judecată de o elevă din Agigea. Tânăra care învață la un liceu din orașul Constanța vrea ca Ordinul prin care s-a retras acordarea burselor de transport să fie anulat. Fata spune că hotărârea îi va afecta pe elevii navetiști, iar mulți dintre ei vor renunța la școală, din lipsă de resurse.
Ioana Stamate, vicepreședinta Asociației Elevilor din Constanța, este eleva care a decis să militeze pentru colegii ei din toată țara cărora le-a fost luat ajutorul de transport.

Citește și: Contabilul-şef al Liceului „Dinu Brătianu” Ştefăneşti, despre bătaia elevelor în excursia din Polonia: „Toţi vor să pună batista pe ţambal”

„Fac zilnic naveta din Agigea către un liceu din Constanța. Odată cu ordinul care reglementeaza tăierea burselor, am inițiat o actțune în anulare cu ajutorul Avocatului Poporului împotriva ordinului de ministru, deci implicit împotriva ministrului Educației Sorin Cîmpeanu pentru a anula ordinul de ministru care taie bursele”, spune Ioana Stamate.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ghini’a facut eleva … contra „dottore” / cari la’nceput/menestru, chiar parea a fi Om !
    La sfarsit … „dottore”/campeanu s-a dovedit a fi o alta poanta/ponta .

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *