Web Analytics
scris joi, 23.11.2023

Sorin Căprărescu, team-manager la FC Argeş Basketball: „Dorim calificarea în semifinalele campionatului”

Întrebat despre acest tur de campionat în care echipa de baschet a Piteștiului a înregistrat șapte victorii și o singură înfrângere, Sorin Căprărescu, team-manager la FC Argeș Basketball, ne-a declarat: „A fost un tur de campionat foarte bun, cu 7 victorii și o singură înfrângere, am început campionatul foarte bine, cu trei victorii din trei meciuri, lucru care ne-a dat mult curaj, jucătorii au prins încredere în ei; suntem o echipă nouă, cu un antrenor nou… Acele trei victorii ne-au dat aripi și iată că la sfârșitul turului suntem pe un fericit loc 2, la egalitate de puncte cu Oradea, care ne-a învins în meci direct la Oradea. Așteptăm cu încredere returul de campionat, unde este foarte important să ne păstrăm aceeași concentrare pe care am avut-o în turul campionatului și sperăm să obținem cât mai multe victorii ca să ne dea speranțe pentru mai departe.

Sorin Căprărescu, team-manager la FC Argeş Basketball: „Dorim calificarea în semifinalele campionatului”

Noi vrem ca de la meci la meci să creștem, să câștigăm cât mai multe jocuri și să ne clasăm cât mai sus în faza a doua a campionatului din grupa 1-10 și, de ce nu, vom face tot posibilul să ne clasăm în primele patru formații, pentru că avem și avantajul terenului propriu în play-off. Deci, obiectivul concret este play-off-ul. Dorim să reedităm performanța de acum câțiva ani: să ne calificăm în semifinalele campionatului. Urmează partida de la CSM Ploiești, unde sperăm să începem cu dreptul returul de campionat, apoi va fi meciul de acasă cu Focșani, etapa de la CSM Vâlcea și apoi derby-ul cu CSM Oradea. Acest ultim meci îl așteptăm cu sufletul la gură, pentru că ne-ar propulsa pe prima poziție a clasamentului dacă învingem la mai mult de patru puncte diferență și, bineînțeles, că până la acest joc trebuie să câștigăm toate meciurile”.

Citește și FC Argeş Basketball, o nouă victorie, la Târgu Mureş! „Un bilanţ de 7-1 atât de frumos!”

Citește și Patrick Dulcea de la FC Argeș, titular în amicalul cu Anglia U19

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...