Web Analytics

Sorin Căprărescu, managerul echipei de baschet a Piteştiului: „Ne menţinem în lupta pentru intrarea în play-off după faza a doua a campionatului”

de | 23.02.2023 12:20 | Actualitate, Home, Sport

Sorin Căprărescu, managerul echipei de baschet a Piteștiului, ne-a vorbit despre situația actuală a formației alb-violete și despre obiectivul din această stagiune.
”Am încheiat prima fază a campionatului, ne-am calificat în primele cinci echipe de la noi din grupă. Am avansat în faza a doua a campionatului, în top 10, unde am intrat doar cu două victorii și vor urma 10 meciuri tur-retur cu celelalte cinci echipe din grupa cealaltă, și anume cu Oradea, Constanța, Dinamo, Voluntari și Timișoara. Până acum am disputat două meciuri din această fază a doua a campionatului, cel pierdut acasă cu Oradea, la un punct, un meci foarte disputat unde am pierdut în ultima secundă, și meciul câștigat la Constanța, după un joc bun al nostru. Am câștigat, așadar, două puncte foarte importante, care ne mențin în lupta pentru intrarea în play-off după faza a doua a campionatului.

După Constanța, am avut meci cu Oradea în sferturile de finală ale Cupei României, confruntare pe care, din păcate, am pierdut-o, după un meci mai puțin bun al nostru. Nu a semănat deloc cu cel din campionat, din etapa I. Acum ne concentrăm pe următoarele etape din faza a doua a campionatului, unde pe 4 martie întâlnim echipa Dinamo București. De reținut că, începând de la meciul cu Dinamo, vom disputa meciurile în noua sală Pitești Arena, care are absolut tot ceea ce-i trebuie unei săli pentru un meci oficial de baschet, cu condiții de nivel mondial.

Șansele de a intra în play-off sunt mari, mai sunt opt etape de disputat; ne pregătim foarte bine în această pauză competițională, datorită celor două meciuri ale naționalei României din precalificările pentru Campionatul European. Momentan ne pregătim în Pitești Arena, iar obiectivul este intrarea în primele patru formații din campionat. Șanse sunt mai ales acum după ce am reușit să facem două transferuri: mă refer la Wilson și Lausen. Echipa arată din ce în ce mai bine, cei doi s-au integrat foarte bine la sistemul nostru de joc și sperăm ca de la antrenament la antrenament și de la joc la joc să evoluăm din ce în ce mai bine”, a spus Sorin Căprărescu.

Citește și Sorin Căprărescu, team-manager Baschet Club Municipal Piteşti: „Suntem datori suporterilor, sperăm să uite ce s-a întâmplat până acum”

Citește și Sorin Căprărescu, team manager BCM U Piteşti: „Suntem în grafic, avem două înfrângeri, două victorii…”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Declaratii de doi bani! La meciul cu Oradea din campionat tactica antrenorului a fost praf, nu poti acuza ghinionul! Cum este posibil să nu iei masuri de siguranta la cel mai bun om al aradenilor la aruncarile de 3 puncte? Cand mai erau 4 secunde? Nu avem antrenor, doar un pacalici care se lamentează tot timpul la înfrângere și țopăie când castiga un meci!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *