Web Analytics

Sorin Apostoliceanu, după schimbarea din funcţie a directorului RATEN, Cătălin Ducu: „Nu cred că ar urma o schimbare şi pentru mine”

de | 6.07.2022 13:15 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Directorul general de la RATEN, liberalul Cătălin Ducu, a fost schimbat din funcție. Locul acestuia a fost luat de Octavian Uță, inginer în cadrul aceleiași instituții de pe platforma nucleară de la Mioveni. Având în vedere situația de față, l-am contactat pe directorul economic Sorin Apostoliceanu, tot un membru PNL, pe care l-am întrebat dacă se teme că și el va fi schimbat din funcție. „Schimbarea a fost un ordin de ministru. Domnul Ducu este un profesionist. Și domnul Uță, care a venit în locul lui, lucrează în același domeniu. Amândoi sunt oameni competenți. Noi trebuie să ne desfășurăm activitatea bine, în continuare. Avem proiecte europene și foarte multe proiecte de cercetare. Eu nu cred că ar urma o schimbare și pentru mine”, ne-a spus Apostoliceanu.

Citește și Exclusiv. Apostoliceanu recunoaşte că el i-a dat recomandare elevului care a votat la alegerile de la PNL Piteşti

„Schimbarea d-lui Ducu nu are legătură cu dosarele lui Miuțescu”

L-am întrebat pe dl Apostoliceanu și dacă schimbarea lui Cătălin Ducu din funcția de director ar avea vreo legătură cu dosarul „Angajările” în care este implicat fostul președinte al PNL Argeș, acum la Forța Dreptei, Adrian Miuțescu, și dacă DNA a mai cerut vreun document de la Raten în acest dosar. „Schimbarea din funcție a domnului Cătălin Ducu nu are nicio legătură cu dosarul lui Adrian Miuțescu. Cei de la DNA au cerut dosare atunci când au venit. În rest, nu știu. În mod normal, cererile ar fi trebuit să vină la domnul director general, pentru că el avea în subordine resursele umane. Eu n-am avut nicio treabă și nu știu dacă au mai cerut ceva acum. N-am elemente mai multe.”

Citește și Sorin Apostoliceanu: ,,În primele două luni la Primăria Pitești, mă mut la Salubritate! Trebuie să rezolvăm problema gunoiului!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Și tu cum ai ajuns acolo Apostolicene, că erai angajat pe la Primăria Domnești. Ai susținut vreun concurs ceva, că pentru funcția asta, e pălăria cam mare pentru tine. Contabil șef , e greu dacă n-ai lucrat decât băgător e seamă pe la primării. Ce buni sunteți voi la stat, că la privat nu rezistați două zile. Pomanagii , scursuri ale societății.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *