Web Analytics
scris vineri, 23.02.2024

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic în semifinale la Dubai

Sorana Cîrstea a pierdut cu Jasmine Paolini, scor 2-6, 6-7 (6), în semifinalele turneului de la Dubai. Românca, locul 21 WTA virtual, putea să ajungă pe 15, cea mai bună clasare a carierei, dacă ar fi ajuns în finală.

Sorana Cîrstea, eliminată dramatic în semifinale la Dubai

Citește și: Agenta care l-a scos la pensie mai târziu pe comisarul Bucur a fost doar atenţionată


Sorana Cîrstea a oferit un meci dramatic la Dubai, în semifinala cu Paolini. Începutul partidei a fost controlat clar de italiancă, iar Sorana nu a putut face față pe serviciul lui Paolini. Astfel, italianca nu a avut emoții și a luat primul game. Meciul s-a aprins însă în setul secund. Sorana a fost condusă cu 2-4 și părea că va pierde din nou ușor, doar că a revenit uluitor. A egalat după o serie de break-uri, apoi cele două au mers cap la cap până la 5-5. Sorana a făcut 6-5 și a avut 5 mingi de set, însă nu a fructificat nicio șansă de a trimite meciul în decisiv, iar italianca a luat game-ul și a dus setul în tie-break. Acolo, după un joc echilibrat, Paolini s-a impus în cele din urmă și a ajuns în finala turneului de la Dubai.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...