Web Analytics
scris duminică, 28.04.2024

Sondaj. Răsturnare de situație după intrarea în cursă a Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja

Răsturnare de situație într-un sondaj de ultimă oră în Capitală. Lucrurile se schimbă considerabil după intrarea în cursă a candidaților PSD și PNL, Gabriela Firea, respectiv Sebastian Burduja. Cristian Popescu Piedone pierde considerabil din voturile atribuite în sondajele anterioare, potrivit unui sondaj Avangarde, realizat la comanda PSD, potrivit mediaflux.ro.

Sondaj. Răsturnare de situație după intrarea în cursă a Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură în preferințele de vot ale bucureștenilor după retragerea candidatului unic al PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu. Preferințele de vot exprimate de bucureșteni s-au distribuit cu totul altfel între potențialii candidați după intrarea în cursă a Gabrielei Firea și a lui Sebastian Burduja. Sondajul a fost realizat de Avangarde, la comanda PSD, după decizia coaliției de a merge pe candidaturi separate.

„Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Generală a Mun. București, dumneavoastră cu ce candidat ați vota?”

Nicușor Dan , ADU – 31%

Gabriela Firea, PSD – 24%

Cristian Popescu Piedone, PUSL – 20%

Sebastian Burduja, PNL – 15%

Mihai Enache, AUR – 7%

Altul – 3%

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *