Web Analytics
scris vineri, 03.05.2024

Sondaj CURS: Gabriela Firea, pe locul doi în intenția de vot pentru funcția de primar general al Capitalei

Un sondaj realizat de CURS în perioada 22-30 aprilie, în municipiul București, o poziționează pe Gabriela Firea (PSD) pe locul doi în intenția de vot pentru funcția de Primar General, la doar 7 zile distanță de la intrarea acesteia în cursă.

Sondaj CURS: Gabriela Firea, pe locul doi în intenția de vot pentru funcția de primar general al Capitalei

Citește și: Fosta contabilă a Primăriei Corbi, condamnată la 6 ani de închisoare. „Am venit să discutăm şi să mă iertaţi. Şi să mă ajutaţi să scap de asta. Pun banii înapoi, tot”

Conform sondajului CURS, lupta pentru Primăria Capitalei se dă între trei candidați despărțiți momentan de patru procente. Nicușor Dan (independent), susținut de USR, PMP, Forța Dreptei și REPER, este pe primul loc și este cotat cu 29% din voturi, conform sondajului CURS. Candidatul PSD, Gabriela Firea, beneficiază în schimb de 26% intenție de vot conform ultimului sondaj CURS, o creștere consistentă față de cele 21,4% din sondajul INSCOP și cele 22% din sondajul AVANGARDE. Candidatul PUSL, Cristian Popescu Piedone, ar obține 25% din voturi la alegerile locale din 9 iunie, conform datelor din sondajul CURS. Comparativ cu cele 27,4% din sondajul INSCOP, Piedone este în scădere de „turație”, însă crește comparativ cu sondajul SOCIOPOL unde beneficia de 22% susținere.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, are 15% intenție de vot, față de cele 11% din sondajul Sociopol și cele 10,1% din sondajul INSCOP, fiind și el în ascensiune, la fel ca Firea. Candidatul AUR, Mihai Enache, are obține 7% din voturi, conform sondajului CURS.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole