Sofianu ar putea candida pentru şefia PNL Piteşti

de | 22.03.2017 11:38 | Politica si Administratie

NarcisSofianu

Consilierul local Narcis Sofianu a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu exclude posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al PNL Piteşti, la alegerile programate să aibă loc pe 22 aprilie a.c.


“Este posibil să candidez şi eu pentru conducerea PNL Piteşti. Dacă nu, oricum îmi doresc ca cei care am rămas fideli partidului şi cei care nu l-am trădat să avem un singur candidat şi să-l susţinem cu toţii. Voi avea nişte discuţii, poate chiar săptămâna aceasta, cu cei mai de încredere colegi, ca să spun aşa, cei care m-au ajutat pe mine în candidatura mea la alegerile locale”, a declarat Sofianu, care a candidat din partea PNL, la alegerile din 5 iunie 2016, pentru funcţia de primar al Piteştiului.
Narcis Sofianu a mai vorbit şi despre necesitatea unei reforme reale în partid, atât la nivel local, cât şi la nivel judeţean. “Pe mine mă interesează ca la Piteşti să se separe apele. La Piteşti sunt două grupuri, un grup care a muncit la alegerile locale şi generale şi un grup care a sabotat, mai ales la alegerile locale. Grupul care a muncit la alegerile locale va avea un singur candidat. Dacă nu voi candida pentru funcţia de preşedinte, oricum îl voi susţine pe unul dintre colegii care ştiu că a fost fidel partidului. Este necesară o reformă, atât la nivelul organizaţiei municipale Piteşti, cât şi la nivel judeţean. Şi mai ales, dincolo de anumite afinităţi de orice gen, faptul că suntem liberali şi am venit în PNL din convingere, majoritatea dintre noi, în primul rând trebuie să ne debarasăm de aceia care ne-au trădat. Trebuie să facem o reformă reală”, a subliniat Sofianu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole