Web Analytics

Sofianu a propus, primarul Ionică a fost de acord: program şi după ora 22.00 pe stadionul Dobrin

de | 12.07.2017 16:15 | Politica si Administratie

3 SofianuLa ultima ședință a Consiliului Local, consilierul liberal Narcis Sofianu a cerut sprijinul Executivului în a facilita practicarea sportului de către tineri, pe perioada vacanței de vară.  Este vorba despre faptul că școlile nu permit intrarea străinilor pe teritoriul unității școlare, cu atât mai mult în timpul vacanței de vară, când porțile stau închise.

De asemenea, Sofianu a propus prelungirea programului la Stadionul Trivale până după ora 22.00, având în vedere numărul mare de piteșteni care aleargă, seara, pe pista de atletism și care și-ar dori să profite cât mai mult de timpul liber și de răcoarea de la orele înnoptării. Liberalul nu a primit un răspuns  din partea Inspectoratului Școlar Județean cu privire la accesul în curtea școlilor deși colegul său, pesedistul Dumitru Tudosoiu, șeful ISJ Argeș, era în sala de ședință.
În schimb, cea de a doua solicitare a fost prompt soluționată de primarul Cornel Ionică. „Având în vedere solicitările din partea cetățenilor, precum și dorinta noastră de a asigura un stil de viață sănătos și activ, am decis ca până la începutul lunii septembrie să prelungim accesul la pista de alergare a Complexului Sportiv „Nicolae Dobrin” până la ora 22.30”, a anunțat primarul Piteștiului, Cornel Ionică, la doar câteva zile, pe pagina sa de Facebook.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii