Web Analytics
scris vineri, 04.11.2022

Șoferul implicat în accidentul mortal de la Dobrești, audiat la spital de polițiști

Starea de sănătate a lui Ionuț Enache (28 de ani), care, marți (1 noiembrie) seară, a provocat un accident mortal la Dobrești, este în continuare stabilă, după intervenția chirurgicală la care a fost supus.

Șoferul implicat în accidentul mortal de la Dobrești, audiat la spital de polițiști

Citește și: Care este starea șoferului implicat în accidentul de la Dobrești. Iubita milionară a venit de urgență în România

Fostul polițist, care se află internat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, la secția de ortopedie, a fost vizitat joi, 3 noiembrie, în salon, de… polițiști, care – în mod firesc – anchetează acest caz de ucidere din culpă și, prin urmare, i-au luat primele declarații.

Citește și: Șoferul implicat în accidentul de la Dobrești e iubitul milionarei din Elveția, Anja Graf

Vă reamintim că, marți seară, la Dobrești – conform precizărilor Poliției – I. Enache a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac, apoi de un stâlp de electricitate. În urma impactului, prietenul său, în vârstă de 19 ani, care se afla pe locul din dreapta, a murit.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...