Web Analytics

Şoferul ce a produs un accident mortal la Bascov, reţinut de poliţişti

de | 30.11.2017 20:14 | Actualitate

accidentPoliţiştii argeşeni l-au identificat pe şoferul care, pe 19 noiembrie, a produs un accident mortal la Bascov, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite.
Este vorba de un tânăr de 23 de ani, din comuna argeşeană Băiculeşti. Acesta a fost reţinut de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
“Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, l-au identificat pe B.D.C., de 23 de ani, din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
Tânărul este bănuit că, în seara zilei de 19 noiembrie a.c., ar fi produs un accident de circulţie pe raza comunei Bascov, în urma căruia un tânăr a decedat şi alţi 3 au fost răniţi.
Acesta a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Argeş.
Tânărul a fost condus la sediul Serviciului Rutier Argeş pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii