Web Analytics

Şoferul care a produs tragedia de la Leoni nu are voie să iasă din garsonieră până pe 13 iulie

de | 28.06.2017 22:04 | Actualitate

7 SoferLeoniArestat02Andrei Caramelea, tânărul în vârstă de 22 de ani care pe 30 martie a intrat cu un autoturism BMW într-un grup de angajaţi, accidentul soldându-se cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci, rămâne în arest la domiciliu. Decizia a fost luată recent de către Tribunalul Argeș.

Andrei Caramelea nu are voie să iasă din garsoniera în care locuiește în Pitești până pe 13 iulie, dată la care se va verifica din nou măsura preventivă. Andrei Caramelea va fi judecat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Părinții tinerei din Serbia ucise pe 30 martie s-au constituit părți civile împreună cu o societate de asigurări.
Irena Ilic (27 de ani) lucra la Leoni Bascov de la 1 ianuarie a.c., iar chiar în ziua în care a fost ucisă de şoferul inconştient i se termina contractul şi în weekend urma să revină în Serbia. Femeia a fost ucisă sub ochii soţului, care lucra tot la Leoni şi era tot în ultima zi de contract. Marco Adrian, soţul Irenei Ilic, a văzut cum Andrei Cristian Caramelea a trecut cu BMW-ul peste soţia sa.
Limita de viteză în zona accidentului era clar marcată, fiind de 5 km/h, însă Andrei Cristian Caramelea avea 80 km/h.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole