Web Analytics

Șofer cercetat pentru dare de mită după ce a oferit 200 euro unui echipaj de poliție

de | 3.04.2017 09:37 | Actualitate

dare mita euroOfițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Galați, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au desfășurat activități specifice de constatare a unei infracțiuni flagrante de dare de mită, în urma sesizării unui echipaj de poliție din cadrul I.P.J Galați.

În fapt, în ziua de 03.04.2017, un echipaj format din trei agenți de poliție a constatat faptul că T.T. a intrat cu autoturismul personal într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,93% alcool în aerul expirat.

T.T. a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge. Persoana în cauză a precizat că este cioban și le-a promis polițiștilor bani, animale sau produse de la stână, pentru ca aceștia să nu îi întocmească dosar penal.

Ulterior, au fost sesizați lucrătorii S.J.A Galați, iar aceștia, sub coordonarea procurorului de caz, au procedat la prinderea în flagrant a lui T.T. care a dat celor 3 agenți de poliție, suma de 200 euro, în legătură cu aspectele menționate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii