Web Analytics

Societate din Dragoslavele sancţionată pentru nereguli silvice

de | 27.08.2021 16:38 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș au acționat, împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control, la o societate comercială, din localitatea Dragoslavele.

 

Citește și Vreți să deveniți detectivi particulari? Iată precizări de la IPJ Argeș pentru concursul din 28 septembrie

 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, societatea ar fi depozitat cantitatea de 9,73 mc material lemnos și ar fi expediat cantitatea de 6,37 mc de cherestea rășinoase, fără documente legale.

Ca urmare a celor constatate, societatea comercială a fost sancționată cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice. Cantitatea de 9,73 mc material lemnos a fost confiscată și predată ocolului silvic competent, iar cantitatea de 6,37 mc cherestea rășinoase, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost confiscată valoric.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii