Web Analytics

SMURD a intervenit de 27 de ori, într-o singură zi, în Argeș

de | 24.05.2017 07:50 | Actualitate

SMURD

Miercuri, echipajele SMURD au intervenit la 27 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. În trei dintre cazuri a fost nevoie de deplasarea echipajulului SMURD de terapie intensivă mobilă.

Una din intervenții a avut loc, în comuna Coșești, la un pacient de 37 de ani, electrocutat, care însă a refuzat transportul la spital. De asemenea, un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești au intervenit Pitești, pe strada Teilor, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul trei. S-a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de la intrare cu ajutorul accesoriilor din dotare. Proprietara, în vârstă de 68 de ani, a fost găsită în dormitor, în stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Un echipaj de urgență  de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în municipiul Curtea de Argeș, strada Despina Doamna, pentru transportul unei persoane în vârstă de 67 de ani aflată în imposibilitatea de a se deplasa.

S-a  mai intervenit, printre altele,  în comuna Stolnici, satul Vlășcuța, pentru asanarea unei fântâni publice în care se afla o pisică moartă, dar  și în municipiul Pitești, la Teatrul Alexandru Davila, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un spectacol.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii