Slujbă săvârșită de IPS Calinic la UPIT. La eveniment va participa și principele Nicolae

de | 10.05.2021 11:16 | Actualitate, Home

Universitatea din Pitești cinstește trecutul monarhic și prezentul republican european, așa cum se cuvine, astăzi, 10 mai, în Corpul Central, începând cu ora 10:00.

Alături de invitați de prim rang, reprezentanți ai autorităților locale și regionale, invitat special este Domnia Sa, Nicolae, nepotul MS Regele Mihai al României.

De la ora 10:00 a început cu o slujbă săvârșită de IPS Calinic Argeșeanul în Paraclisul UPIT iar de la ora 11:00 în sala de festivități vor fi celebrate Ziua Europei și Ziua Regalității.

Ziua de 10 mai are o însemnătate aparte în istoria modernă a României. Această zi marchează trei momente importante din istoriografia României: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat și încoronarea primului rege al ţării, scrie sursata.ro.

Acest articol este despre: #pricnipele nicolae,ips calinic,slujba,upit

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...