Web Analytics

Slobozia: Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

de | 26.05.2023 15:10 | Actualitate, Home

În ziua de 25 mai, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală de pe raza comunei Slobozia.

Din verificările efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu s-a stabilit că, în jurul orei 15:30, un bărbat de 49 de ani, din Slobozia, față de care era emis un ordin de protecție, conform căruia avea obligația de a nu se apropia la mai puțin de 30 de metri de sora sa, ar fi distrus geamul de la o ușă de acces în locuința acesteia și ar fi lovit-o.

Citește și Surprize pentru copii, de 1 iunie! Tiroliană și plimbări cu poneii, teatru și multe ateliere

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a ordinului de protecție, violență în familie și distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

În seara aceleiași zile, după administrarea probatoriului, bărbatul de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 26 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole