Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

Sistemul de supraveghere şi-a dovedit eficienţa în comuna Budeasa

În cursul zile de luni – 11.03.2024 – polițiștii locali au reușit, cu ajutorul camerelor de supraveghere, să o identifice pe numita S.N. care a depozitat deșeuri pe domeniul public, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2000 de lei.
„Reamintim pe această cale tuturor cetățenilor faptul că depozitarea deșeurilor de orice tip, pe domeniul public este INTERZISĂ, iar încălcarea acestei prevederi se sancționează contravențional, conform legislației în vigoare!
Nu mizați pe faptul că nu sunteți văzuți atunci când aruncați deșeurile, deoarece ulterior puteți fi identificați foarte ușor cu ajutorul camerelor video!”,
a anunțat, cu această ocazie, Primăria Budeasa condusă de Mihai Rachieru (foto).

Sistemul de supraveghere şi-a dovedit eficienţa în comuna Budeasa

Totodată, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, Primăria Budeasa organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor vegetale:
– 28 martie – satele Budeasa Mică, Budeasa Mare, Rogojina – colectarea va începe la ora 9:00 din satul Budeasa Mică spre satul Rogojina;
– 29 martie – satele Calotești, Valea Mărului, Gălășești – colectarea va începe la ora 9:00 din satul Calotești spre satul Gălășești.
Se vor menține regulile din prima campanie, astfel că se vor colecta: resturi vegetale precum iarbă, frunze, paie etc – maxim 4 saci/gospodărie; crengile rezultate din toaletarea arborilor, cu condiția de a nu depăși lungimea de 3 m și de a fi strânse si legate sub formă de snop – maxim 6 snopi/gospodărie.

Citește și În Piteşti se lucrează şi la a doua creşă construită prin PNRR

Citește și Budeasa. Mai multe drumuri comunale și extinderea rețelei de canalizare, prin programul „Anghel Saligny”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *