Web Analytics

Sistarea furnizării apei potabile în Piteşti, zona centru, în data de 7 septembrie 2023

de | 6.09.2023 16:50 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de joi, 07.09.2023, în intervalul orar 09:00- 20:00, fiind afectaţi utilizatorii situaţi pe următoarele străzi: Bd. Republicii, Bd. I.C. Brătianu, str. Eroilor – parţial, cartier Popa Şapcă – între str. Sf. Vineri şi str. Râurilor, zona centru. Oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia unor lucrări de înlocuire tronson conductă din zonă şi înlocuire vană.

Societatea Apă Canal își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile. Echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Citește și Finanțe Argeș: Analiza arieratelor înregistrate de operatorii economici cu capital majoritar de stat

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să contactați operatorul la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *