Web Analytics

SIPA Muntenia anunță un mare miting în Piața Milea

de | 26.05.2023 18:19 | Actualitate, Home

Liderul sindical al SIPA Muntenia,Adrian Voica, anunță, într-o adresă comunicată primarului, Cristian Gentea, sindicaliștii din învățământ vor protesta în Pitești.

Mitingul și marșul , la care sunt așteptate 3000 de persoane, vor avea loc în Piața „Vasile Milea”miercuri,31 mai,între orele 11,00- 13,00.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/arges-inspectorul-general-dumitru-tudosoiu-nu-vrem-sa-fim-considerati-nici-spargatori-de-greva-nici-pro-greva-256730/

Revendicările sunt: respectiv majorarea salariilor din învățământ,plata orelor suplimentare, plata sporilor pentru condiții de muncă și a celorlalte drepturi prevăzute de legislația în vigoare, creșterea anuală a investițiilor în învățământ, renunțarea la aplicația EduSal.

In ziua anunțată, sindicaliștii se vor strânge la sediul ISJ după care vor porni pe următorul traseu: ISJ-str Exercițiu, str Zmeurei, biserica Sf. Ioan, str. Cu.tin Zarnescu, str Victoriei, p.ța.Vasile Milea.Mitingul se va desfășura în fața Prefecturii iar sindicaliștii vorbi de la balconul Casei Sindicatelor.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *