Web Analytics
scris marți, 24.05.2022

Sindicatul EUROPOL: ”Guvernul alege sa comunice pe Facebook măsurile economice şi sociale. Nu au existat consultări cu organizaţiile sindicale”

Sindicatul Europol critică modul în care Guvernul a comunicat măsurile propuse să intre în vigoare de la 1 iulie, dar şi faptul că acestea nu au fost discutate cu organizaţiile sindicale.

Sindicatul EUROPOL: ”Guvernul alege sa comunice pe Facebook măsurile economice şi sociale. Nu au existat consultări cu organizaţiile sindicale”

”Guvernul alege sa comunice pe Facebook măsurile economice şi sociale. Nu au existat consultări cu organizaţiile sindicale, nu avem studiu de impact al inflaţiei asupra puterii de cumpărare, dar ni se spune ca se va acorda un sfert din cele două tranşe restante din Legea salarizării”, au postat, luni seară, pe Facebook, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Citește și: Deranjaţi că i-a criticat, procurorii cer de la Baroul Argeş capul avocatului Gh. Ionescu-John

Potrivit acestora, deşi vor primi 150 de lei din restanţe, poliţiştii vor pierde norma de echipament. ”Odată cu acordarea acestei restanţe de 150 lei de către Guvern, ministrul de interne, adormitul Lucian Bode, ne taie norma de echipament in cuantum de aproximativ 250 lei, dar nici uniforma nouă nu o vom primi. Cât mai rezistăm la aceste mizerii?”, au mai adăugat sindicaliştii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *