Web Analytics

Simpozion pe teme legislative organizat de AOA Argeş şi ITM Argeş

de | 30.11.2017 00:31 | Economie

19 AOAJoi, 23 noiembrie, AOA Argeș, împreună cu ITM Argeș,  a organizat la casa „Dimitrie Dima” un simpozion pe teme legislative  în cadrul căruia s-au dezbătut noile prevederi din legislația muncii  și norme de securitate și sănătate în muncă.

La eveniment au participat reprezentanți de la 60 de firme importante din mediul economic argeșean și la cererea acestora  au fost analizate mai multe situații și spețe întâlnite în activitatea curentă.
Reprezentanții ITM Argeș au prezentat  agenților economici prevederile ordonanței 82/2017 adoptate de Guvernul României, pentru modificarea și completarea unor acte normative. Conform acestui act  publicat recent în Monitorul Oficial, toți angajatorii din România, indiferent că au un singur angajat sau câteva sute de angajați, sunt obligați să demareze negocieri colective cu proprii salariați în vederea majorării salariilor brute. Măsura vine în contextul trecerii contribuțiilor de pensii (CAS) și sănătate (CASS) în totalitate în sarcina angajaților. Obligația impusă de Executiv este valabilă pentru perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2017.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii