Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Simona Halep revine în ierarhia WTA

Simona Halep reintră în circuitul internațional și are șanse să obțină puncte pentru a reveni în clasamentul WTA, după decizia TAS prin care i-a fost redusă suspendarea pentru dopaj. Sportiva a primit un wild-card din partea organizatorilor pentru a juca la Miami Open.

Simona Halep revine în ierarhia WTA

Citește și: DGA Maramureș. Grefier trimis în judecată pentru cinci infracțiuni!

Simona Halep revine în circuitul competițional WTA, după decizia TAS prin care i-a fost redusă suspendarea dictată pentru dopaj. Jucătoarea de tenis a primit un wild-card de la organizatorii turneului Miami Open.

Simona Halep revine în clasament

Românca va putea acumula puncte, în urma participării la competițiile de tenis și are șanse să-și înscrie numele în clasamentul mondial. Simona Halep și-a pierdut palmaresul și punctele, anul trecut. Decizia din partea forului de conducere WTA a venit după suspendarea pe care a primit-o. Odată cu participarea la turneul din Florida, sportiva este sigură că va reveni în ierarhie.

Simona Halep a acceptat invitația primită de la organizatorii turneului de la Miami. Aceasta va fi prima competiție în care va concura după suspendarea primită pentru dopaj. Ea va juca în primul tur al competiției și, indiferent de rezultat, va primi 10 puncte WTA. Vor fi primele care îi vor permite să se claseze undeva în zona 1.174 – 1.175, în ierarhia circuitului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *