Web Analytics
scris joi, 02.11.2023

Simona Halep își vinde vila din Snagov. Care e prețul imobilului 

Simona Halep își vinde vila cu 9 camere de pe malul lacului Snagov. În iulie 2021, aici a fost organizată petrecerea care a marcat căsătoria dintre fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon cu omul de afaceri Toni Iuruc, de care a divorțat între timp, scrie realitateasportiva.net.

Simona Halep își vinde vila din Snagov. Care e prețul imobilului 

Vila este formată din 9 camere, dintre care una a primit destinația specială de a găzdui trofeele câștigate de Simona de-a lungul carierei sale.

Citește și: Lasconi şi şantajul PNL! Primăriţa s-a întâlnit cu Ruşanu şi Ben-Oni Ardelean la Ciobănaşu’

Ideea i-a aparținut lui Toni Iuruc, pe vremea când cei doi erau încă împreună, așa cum a dezvăluit însăși jucătoarea de tenis.

„Am o cameră specială pe care soțul meu (fostul-n.r.) a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (camere-n.r.), dar aceasta este destul de încăpătoare”, a spus Simona Halep în urmă cu mai mult timp.

Vila de pe malul lacului Snagov este cea în curtea căreia Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis la cele mai ridicate standarde, ca o reacție la episodul din urmă cu mai mulți ani, când i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis.

Vezi cât costă vila Simonei Halep pe realitateasportiva.net.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *